Blog

  I kan se hvilke arrangementer de afholder i vores klub kalender her. Vores klub er indbydende og er åben for alle, der har lyst til at prøve noget nyt og spændende med faste eller nye partnere. Foruden fredag og lørdag har de nogle gange swinger arrangementer i klubben på hverdags aftner. Når man kommer til klubben, skal man gå ind gennem forretningen og henvende sig ved kassen. Belysningen i klubben er erotisk hygge belysning under swinger arrangementerne, hvor imod den er mere mørk i dagtimerne, når klubben fungerer som Sexbiograf. Vi er faldet over Dream X på Boulevarden. Bisex i klubben tillades mellem: Både kvinder og mænd! Klubben virkede meget velholdt og ren, da vi besøgte den. Det lyder lidt bøvlet, men det er et fint stort badeværelse, som man sagtens kan benytte uden at skulle rende nøgen ud i butikken. Da klubben kan fjerne vægge og ændre på rummenes størrelse fra gang til gang, kan udbudet af rum skifte fra gang til gang.

  Bordel i jylland massage bordel

  19.00.00 fungerer som swingerklub. I Pussykat Club finder man også et spejlrum, et darkroom, samt et privat rum der fungerer som privat biograf uden gloryholes.'. Her kan hele væggen åbnes, så rummet bliver stort. Rygepolitik i klubben: Rygning tilladt i aflukket rygerum. Til alle Swinger arrangementer er der personale ved baren i klubben og der er en fast dresscode, som man kender det fra andre swingerklubber. Kan du anbefale en butik? By clicking on or navigating the site, you agree to allow us to collect information on and off Facebook through cookies.

  Pussykat Club swingerklub og 6-bio - Klubben i Nordjylland Aalborg, Denmark - Rated 5 based on 6 Reviews Super forretningen de har et kæmpestort udvalg både af lingeri. Jump to Sections of this page. Aalborg er en tidligere sexbiograf der fredag og lørdag aften mellem. 19.00.00 fungerer som swingerklub. Pussykat Butik - Home Facebook Foruden fredag og lørdag har de nogle gange swinger arrangementer i klubben på hverdags aftner. Klubben er indrettet i kælderen under den erotiske forretning. Når man kommer til klubben, skal man.


  I tilknytning til barrummet findes et aflukket rygerum. . Klubbens dresscode: Fredag og lørdag mellem.00.00 er dresscoden "Erotisk klædt". Der er en mindre kabine med seng, et helt nyt badeværelse samt omklædningsskabe dba gratis annonce escorts guide i sex-biografen. Hejsa, min kæreste og jeg vil gerne en tur til Ålborg og se hvad de har af spændende butikker. Her køber man sin entre billet og går ned ad trappen til klubben. Pussykat Club har som den eneste klub i Danmark anskaffet sig et bidet, så man kan vaske kønsdelene, inden man går ind og leger. Det er også muligt www dogging sjovt com danmark største gård at tage et bad, men det www dogging sjovt com danmark største gård foregår oppe. Dette oplevede vi ikke med Pussycat Club. Vi kan derfor varmt anbefale jer at besøge Pussykat Club. Dette er en åben klub.

  Bedste thai massage thai massage nykøbing f

  • Spørgsmål, oplevelser og info.
  • Modenmandaalborg Moden single mand søger kontakt med kvinde/pige, for intim samvær, oh tage med på cafe- bio.
  • Gå ture, og hvad vi ellers kan finde ud af, bor.
  • Det meste af det sex jeg har haft er hvor jeg sutter pik på andre fyre, typisk yngre fyre (da de tænder mig mest).